fredag 21 oktober 2011

Dagens fredag blev en dag utan lugn och ro. Full fart och jäklar vad trött jag är nu. Skulle kunna somna så som jag sitter i soffan just nu.

Dagens aktiviteter började vid 7, vilket var på tok för tidigt då natten varit allt annat än bra. Första halvan hostade Elisia och andra halvan hostade Elmer, därimellan fick jag soffan 4 timmar, sen hann jag sova 1½-2 till innan Elisia vaknade vid 7. Det är en anledning till att jag är trött.

Den andra är att det har varit full ös idag. Och roligast av allt är att jag och Elisia har äntligen fått tid till att åka iväg några timmar och göra något bara vi!! Uppskattat av oss båda :-)

Men innan det roliga bar det först iväg till frisören för att toppa Elisias hår. Efter det till McDonalds på söder för lunch och deras jävla utfart svär jag över varje gång! Har stora planer på att från och med nu alltid åka till Västhaga istället. Bättre lekhörna har de där också. Sen till Sannahed för att lämna Elmer hos barnvakten - min mamma.

Efter det var det bara jag och Elisia och vi styrde bilden mot Hallsberg och Alléhallen, för er som inte vet det så har de ett litet äventyrsbad. Precis i lagom storlek för en 3-åring. Så vi har badat och badat och badat och åkt för mycket rutchbana. Otränad som jag är är jag nu riktigt trött i benen efter att ha gått uppför trapporna. När vi var där så berättade Elisia att mormor hon hoppade minsann från den där! (trampolinen) och då ville inte jag vara sämre. Vet inte hur länge sedan det är jag hoppade från en trampolin, det var antingen i högstadiet eller gymnasiet....men idag hoppade jag! Men kul har vi haft båda två! Även om jag tycker det är jobbigt att lämna bort Elmer så behövde jag och Elisia den här tiden.

Har slutat på nässpray och hade det inte varit för det skulle jag somna ovaggat ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar