lördag 24 november 2012

Bloggtorka deluxe har det varit här. Jag sitter och försöker fundera på vad det har berott på?! För jag tycker i vanliga fall att det är skitkul att blogga, att bara få höra hur fingrarna knapprar mot tangenterna är en härlig känsla. Jag brukar inbilla mej att jag är någon superkänd författare som säljer massor av böcker och har ett bankkonto size superbig. Nu är verkligheten inte så, utan jag är bara en vanlig förskollärare som jobbar i en snål kommun. That's it.

Men nu ska vi inte klaga på det. Jag är mer än nöjd med mitt jobb, mindre nöjd med min mobil just nu som inte vill koppla ihop sej med datorn så att jag kan lägga in bilder!! Idag har jag nämligen invigt julen för i år.

Det hela började på förmiddagen då jag med barn och några fler familjemedlemmar gick på julmarknad i mina föräldrars håla, Sannahed, marknaden är öppen imorgon också för er som vill spendera lite pengar och då menar jag faktiskt lite för det var superbilligt!!!

Jag köpte en "bärs-låda", så nu har Robban fått i uppdrag att köpa prydnadsöl, 2 tomtar och lite julgranspynt. När jag sen kom hem så kliade det i fingrarna på mej så jag var bara tvungen att börja julpynta! Så nu är fönsterlamporna utbytta i alla fönster utom ett. Adventsljusstakarna lyser fint!

Och så var nu tanken att jag skulle lägga upp lite bilder men det kommer upp nåt felmeddelande om att jag inte kan ladda upp fler bilder för mitt minne är fullt?!! 

Hur fasen gör jag då? Startar en ny blogg eller?

1 kommentar:

  1. Har hört att fler har problem med bilder. Tror det är nåt knas med blogger

    SvaraRadera