onsdag 10 augusti 2011

Tråkigt väder...

...men jag klagar inte för jag tycker att vi har haft bra väder denna sommar. Det har varit lite sol och lite regn. Precis lagom. Idag var det dags för regn. Så inget badväder med andra ord.

Istället har vi tagit oss till universitetet och fått ett papper ifyllt och så blev det ett stopp på Ressbyrån när vi gick därifrån. Korv med bröd och frimärken inhandlades. Sen gick vi hem och åt, och efter lunchen passade Elmer på att sova i lite mer än 2 timmar. Lyx!

När han sov passade jag och Elisia på att baka - chokladtårta!! En "färdigblandad" tårta, det var bara att tillsätta vatten och margarin. Gott och enkelt var det, dock så tycker jag att själva kakan blev aningens torr. Så nästa gång kommer den nog inte att vara inne i ugnen lika länge. 
Till er som inte har bakat den kan jag varmt rekommendera er att göra det. Jag själv brukar sällan baka dessa "färdiga" saker då jag tycker det är kul att baka från grunden. Men den här såg så god ut på bilden så jag kunde inte låta bli att köpa den och god var den! Om en aningens lite torr....

Under tiden kakan stod i ugnen så såg jag till att alla baksaker kom in i diskmaskinen :-)

Och jag konstaterade en tråkig sak - att alla mina svarta tights numera hör hemma bland soporna :-( inte kul någonstans. Inte ett enda par svarta hellånga finns kvar i livet...

Tid till att sticka och vattna alla plantorna på balkongen fick jag också när Elmer sov. Plantorna var visserligen inte så torra men de såg hungriga ut, så denna vattning blev med näring så nu ska de förhoppningsvis bli mätta. Nu är det nog dags att ge Elmer mat igen, att ligga och gnälla bredvid mej hör inte till vanligheterna.

1 kommentar:

  1. Jag har inte heller några långa svarta tights. De är väldigt kortlivade ibland.

    SvaraRadera