måndag 5 december 2011

Dagens outfit och lite till

Det var ett tag sen jag visade någon dagens outfit men idag bjuder jag på en favorit! Använde den ofta på Elisia och jag ska försöka ha den så ofta som möjligt på Elmer för den är ju så fin!!

Jag pratar förstås om de sötaste hängslevelourisarna ever! Turkosa med en röd igelkotte på rumpan, det kan inte bli gosigare! Från Meandi är de. Bodyn från lindex oh strumporna på Villervalla.



Sötnöten som ålar sej fram alternativt sitter på rumpan och drar sej fram med hjälp av armarna och skelar med ögonen :-) Nu tror jag han vill att vi ska packa för när han fick syn på lite flytkartonger drog han dit med en jäkla fart och nu drar han i dem för fullt.

Natten till igår var inte alltför rolig för mej, både Robban och Elisia väckte mej... Men Elisia var nog nästan den som hade det värst. Hon var vaken mellan halv 4 och 5 mitt i natten (som tur var så ropade hon inte hela tiden så jag fick småslumra lite därimellan). Den vakenheten + fullt ös i lekparken på förmiddagen fick ett trött resultat....
Hon gick själv och hämtade täcke och kudde (lite hjälp med täcke fick hon då jag inte ville att det skulle släpas över hela golvet...) sen lade hon sej i soffan. Jag frågade om hon skulle sova eller bara vila. Vila fick jag till svar. 2 minuter senare sov hon, och Robban tog med Elmer ut så även jag fick slumra lite. 

Sen ville Elisia inte somna på kvällen, fick henne i säng vid 22 igår och hon sover fortfarande så jag och Elmer har fått en liten mysmorgon bara vi. Sen när Elmer sover så gissar jag på att Elisia har vaknat så då får vi en mysmorgon :-)

Idag har jag tänkt att få ut lite mer annonser på Tradera, min tanke är att det ska bli så lite som möjligt att packa! Och så ska jag skicka iväg sålda och betalda grejer :-)

Jag har även tänkt att jag ska städa och packa något varje dag. Så idag ska ett överskåp tömmas och jag har tänkt att torka av alla dörkarmar och dammsuga men det gör jag ju typ varje dag och har inget med flytten att göra....

Nu vaknade Elisia, 9.34!!
Elisia i samma byxor som Elmer har idag. Elisia var 2 när den bilden togs, Elmer är 8 månader....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar