söndag 9 september 2012

Elisias stora dag!

Då var dagen äntligen här. En stor dag för Elisia. En dag som hon väntat på enda sedan OS i somras. Idag var det äntligen dagen då hon började på gymnastik!! Om hon tyckte det var kul? YES. Om jag hade det lätte att få henne med därifrån? Nej. Det hela slutade med att jag fick ta henne över axeln och gå ut. Men så kul hon hade!! Och hon har redan frågat när hon ska få gå dit nästa gång. Jag är dock lite nervös inför nästa gång för då vill de att föräldrarna går ut, hur kommer Elisia reagera på det? Det återstår att se...Gymnastiken avslutades med att alla barnen gjorde ett cirkustält.
Bredvid gymnastiksalen där vi var hade också en cirkus parkerat sej och har varit där i några dagar. Elisia tycker att det här med cirkus är skithäftigt men jag förklarade att den här ciruksen är skitdyr och just nu så går pengarna till badrummet, men vi kollar om elefanterna är ute så kan vi gå och se på dem. Elefanterna var ute och Elisia hann med att spana en snabbis innan det var dags för gymnastiken. Nöjd och glad. 
Hade inte den riktiga kameran med mej och av någon anledning tyckte mobilen att bilden på elefanterna skulle vara mörk...

1 kommentar:

  1. Vad kul att få börja med något som man verkligen uppskattar så mycket :)

    SvaraRadera