torsdag 26 juli 2012

En stor dag

Idag har det varit en ovanligt dag hemma hos oss. Elisias stora kärlek har kommit tillbaka till Sverige efter en lång utlandsvistelse. T is back in sweden och Elisia är happy! Tidigt på förmiddagen kom han också så väntan blev inte alltför lång. För att inte ge henne en så lång väntan så var det bara några dagar sedan som vi avslöjade att han skulle komma hem och igår berättade vi att det var idag han skulle komma, och då sa vi att han skulle komma på kvällen så hon kunde sova länge!! Och efter lite natttrassel så gjorde hon det. Mindre än en timme hann hon vara vaken innan Robban (som fick gå upp mitt i natten och hämta T) och T kom hem. Till en början skulle hon absolut inte träffa honom men när blygheten släppte pratades det mycket. Mest från Elisias håll. 

Underbart väder har det också varit så det har spelats fotboll och badat. T köpte även en leksak som det gjordes många försök till att leka med. 
 Idag fastnade även jag på bild!

Det syns inte så bra men leksaken är en helikopter som de försöker få att flyga. Flög gjorde den några gånger, några sekunder i taget innan den kraschade.
Spelade fotboll gjorde de allihopa, jag nöjde mej med att vara publik. Att de spelade länge märkets på Elisia då hon tokslocknade så fort hon kom i säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar